joi, 21 iunie 2007

Introducere

După unele controverse pe care le-am avut cu mai multă lume, am hotărât să echilibrez balanţa. Şi anume, fac un blog, care să fie exact opusul lui "rubencito's junkyard". În principiu este un blog despre fotografie, sau mă rog, tentativă de fotografie. Resursele materiale nu mi-au permis să-mi "îndeplinesc visul", adică să fac fotografii de care vroiam eu.

Voi posta în fiecare zi câte o fotografie, poate chiar mai multe. Nu va fi o fotografie făcută în aceaşi zi, pentru că am fotografii mai vechi pe care vreau să le prezint. Dar, în cazul în care voi rămâne fără fotografii (ceea ce nu prea cred), atunci voi merge din nou pe teren...
Sub fiecare fotografie voi specifica şi unele detalii tehnice şi poate o descriere mai... "artistică" :)) , adică ce-mi inspiră mie acea fotografie sau starea pe care mi-o imprimă, etc. Deasemenea, vă aştept şi pe voi să vă exprimaţi părerea cu ajutorul comentariilor. Şi nu doar părerea, ci şi sfaturi (se ştie că: omul cât trăieşte învaţă), ponturi, şamd.

Blogul se numeşte "1/junkyard" deoarece este opusul lui "junkyard". Adică "1" (unu) împărţit la un număr, şi mai ales dacă e un număr foarte mare, rezultă un număr care tinde spre zero. Şi astfel se echilibrează balanţa... :| Muamă, ce dumă am scos... :D 

Uneori s-ar putea să se strecoare şi alte "chestii" decât fotografii.
S-ar putea să prezint ultima piesă de mobilier pe care am realizat-o. Sau ultima mea realizare în materie de calculatoare, grafică, film sau mai ştiu eu ce.

Aşadar, vă invit cu căldura în lumea fotografiilor mele... în lumea mea.

Niciun comentariu: